Over mij

Ik ben Peter ter Mors, 65 jaar en woonachtig in het Groene Hart. Ik ben een mensen-mens, een hospitality-mens, een goede organisator, zorgzame reisleider en enthousiaste verteller. In de jaren 1980 t/m 1985 werkte ik als steward op internationale slaaptreinen, bij de toen nog fameuze Cie. Int. des Wagons-Lits. Ik heb het jaar 1989 in Algarve gewerkt, in Praia da Luz; ik was assistent-manager op een kleinschalig bungalowpark. Mijn eerste keer Portugal was in 1980; het was liefde op het eerste gezicht.

Ik heb de universiteit doorlopen (Utrecht, JvA 1978; rechten). In Nederland heb ik een langjarige kantoorloopbaan gehad. In 2013 teruggegaan in de reisleiding. Na twee seizoenen groepsreizen naar Macedonië en Griekenland heb ik mij vanaf 2015 toegelegd op rondreizen Portugal, met een grote Portugese bus en Portugese chauffeur. Ik heb een goed netwerk van stadsgidsen en restaurants. Ik beheers de Portugese taal heel behoorlijk in woord en geschrift, door taalonderwijs en praktijk. Naast het werk als reisleider in de afgelopen jaren heb ik ook met veel plezier gewerkt bij de grootste horecafamilie van Nederland.

Mijn liefde voor de reisbegeleiding en voor Portugal hebben mij ertoe gebracht om mijn eigen zeer specialistische reisbureautje te beginnen. Maar ik ben geen commerciële reisondernemer. Ik wil met jou al het moois delen dat ik ken, dat ik weet. Ik nodig je uit om mee te gaan. Als je met mij op pad in Portugal bent, dan ben ik je reisbegeleider, je compaan, je verteller en organisator. Ga je mee?

Reacties zijn gesloten.